Roel Ottow

Copyright Roel Ottow

De afbeeldingen, illustraties en ontwerp van deze site zijn gemaakt door Roel Ottow. Hij is een getalenteerde en veelzijdige kunstenaar en ontwerper. Behalve tekeningen en schilderijen maakt hij ook kunstwerken. Voor schilderijen en tekeningen gebruikt hij diverse stijlen en materialen. Zowel op papier en doek als via de computer.

Copyright Roel Ottow

 

Graag wil ik hem aanbeleven! Ben je op zoek naar een schilderij, een mooi omslag voor een boek, een illustratie in een magazine, een design voor een website, een logo of een hele huisstijl, niets is hem te gek. Grote kans dat hij zelfs al iets heeft liggen, wat in de buurt komt van je wensen, zeker als het gaat om een afbeelding.

Roel is christen, net als ik. Dit brengt hij ook in zijn werk tot uitdrukking. Zoek je iets op dit gebied, dan ben je bij hem aan het goede adres.

 

Op deze pagina zomaar een greep uit het werk van Roel om een indruk te geven van zijn diversiteit en kunde.

 
Copyright Roel OttowCopyright Roel Ottow  Copyright Roel OttowCopyright Roel Ottowimage20Copyright Roel OttowCopyright Roel OttowCopyright Roel OttowCopyright Roel Ottow Copyright Roel OttowCopyright Roel Ottow  Copyright Roel OttowCopyright Roel OttowCopyright Roel Ottow    Copyright Roel Ottow

%d bloggers liken dit: